Triagisten

Ben jij doktersassistente of verpleegkundige en op zoek naar uitdagend en verantwoordelijk werk? Kom dan werken op de Huisartspost Nijmegen en Boxmeer!

Als je in de avond, nacht, het weekend of tijdens feestdagen met spoed een huisarts nodig hebt dan kom je terecht bij de huisartsenpost. Jij bent de eerste contactpersoon voor deze patiënten. Je beoordeelt (telefonisch) de urgentie van klachten en vragen, je informeert en adviseert patiënten en stelt ze waar nodig gerust. Je neemt zelfstandig beslissingen, maar wordt hierbij ondersteund door aanwezige collega-triagisten en huisartsen. Kortom: een baan in het hart van de spoedzorg waar geen dienst hetzelfde is.

Wij zoeken triagisten in Nijmegen

(Gediplomeerd of bereid tot het volgen van de opleiding)

 

Hoe word je triagist?

Ben je nog geen gediplomeerd triagist? Dan verzorgen wij je volledige opleidingstraject. Gedurende je opleidingsperiode begeleiden onze coaches je intensief en volg je de nodige praktische en theoretische trainingen. Wanneer je het opleidingstraject succesvol hebt afgerond, ontvang je het landelijk erkend diploma triagist.

 

Wie ben jij?

 • Je bent een gediplomeerd doktersassistente of verpleegkundige, mbo-niveau 4 of hoger;
 • Ervaring in een dagpraktijk is een pré;
 • Je werkt zelfstandig en hebt hart voor de huisartsenzorg;
 • Je wilt je, als professional, blijven ontwikkelen en een hoge kwaliteit van zorg leveren;
 • Je werkt graag in wisselende diensten en bent beschikbaar voor weekend- en avonddiensten en tijdens de feestdagen;
 • Je bent behendig met computersystemen en weet het contact met de patiënt snel en correct te verwerken.

 

Wat bieden wij jou?

 • Een volledig opleidingstraject tot het erkend diploma triagist;
 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 6 tot 9 uur per week, met een mogelijkheid tot uitbreidingen van uren in de toekomst.
 • In eerste instantie krijg je een contract voor 6,5 maand en aansluitend 12 maanden. Bij het behalen van je diploma tot triagist én goed functioneren heb je uitzicht op een vast dienstverband;
 • Je krijgt regelmatig scholing, coaching en ondersteuning gedurende je gehele dienstverband;
 • De mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en doorgroeien naar ondersteunende en coördinerende functies;
 • Je werkt in een professioneel team van collega-triagisten, huisartsen en chauffeurs;
 • De functie is op basis van een 38-urige werkweek ingeschaald in schaal 5 (maximumsalaris € 3.350,00). Hierbij komt een onregelmatigheidstoeslag over de uren buiten kantoortijd (30% - 50%), feestdagencompensatie, bereikbaarheidsvergoedingen en een eindejaarsuitkering van 6,5%. Daarnaast ontvang je een vakantietoeslag van 8%;

Een baan als triagist bij onze huisartsenpost is uitstekend te combineren met een baan in een dagpraktijk, een studie of een gezin met kinderen.
 

Belangstelling?

Stuur je motivatie en C.V. per e-mail (hrm@neohuisartsenzorg.nl) naar onze afdeling Personeelszaken.

Heb je vragen over de functie of het werken op onze huisartsenpost neem dan contact met ons op via telefoonnummer 024 – 352 35 81 en vraag naar één van de teamleiders, Janneke Linssen of Angeline Arnts.

Het inwinnen van referenties en een toets bij IGJ maken onderdeel uit van de procedure.